Se despica pieptul de pui si se introduc in interior cascavalul si sunca, dupa care se ruleaza si se presara sare si piper dupa gust. Se prajeste intr
Se despica pieptul de pui si se introduc in interior cascavalul si sunca, dupa care se ruleaza si se presara sare si piper dupa gust. Se prajeste intr-o tigaie de teflon cu unt pana se rumeneste bine pieptul.
Cu sos alb de smantana cu ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii