Pentru porumbeii umpluti cu carne de vitel se curata porumbeii, se sareaza. Se umplu cu o umplutura facuta din carne de vitel tocata, paine muiata in lapte.
Pentru porumbeii umpluti cu carne de vitel se curata porumbeii, se sareaza. Se umplu cu o umplutura facuta din carne de vitel tocata, paine muiata in lapte si stoarsa si ficatul de porumbel, toate date de doua ori prin masina si amestecate cu un ou, ceapa prajita in unt, sare, piper, patrunjel tocat. Se frig in tava cu unt.
Porumbeii umpluti cu carne de vitel se servesc cu o garnitura de legume.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii