Potstickers este o reteta de galuste chinestesti umplute cu carne de porc. O reteta aromata, asa cum ne-a obisnuit bucataria chinezeasca.
Aluat:
Amestecam faina, sarea si apa pana ajunge la o consistenta omogena si lasam aluatul o ora la temperatura camerei acoperit cu un servet.
Facem bile egale din aluat si le intindem subtire, apoi le impachetam in folie alimentara pentru a nu se usca.
Umplutura:
Amestecam carnea de porc cu toate condimentele. Punem cate o lingurita in centrul fiecarui cerc de aluat, il indoim in doua si il pliem. Punem galustele intr o tava cu faina si le acoperim cu un prosop umed.
Incalzim ulei intr o tigaie si punem galustele la prajit aproximativ 2 minute (pana devin maronii), apoi turnam 1/3 cana de apa si punem un capac. Le inabusim inca 5 minute, pana aluatul este facut.
Galustele chinezesti umplute se servesc calde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii