Potstickers (galuste chinezesti)

Potstickers este o reteta de galuste chinestesti umplute cu carne de porc. O reteta aromata, asa cum ne-a obisnuit bucataria chinezeasca.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata
Potstickers (galuste chinezesti)

Ingrediente

  • Aluat (40 de potstickers):
  • 2 cani faina
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/2 cana apa fierbinte
  •  
  • Umplutura:
  • 400 g carne tocata de porc
  • 1/3 cana ceapa tocata
  • 2 catei de usturoi tocat
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 ou
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 lingura sos de soia

Mod de preparare

Aluat:
Amestecam faina, sarea si apa pana ajunge la o consistenta omogena si lasam aluatul o ora la temperatura camerei acoperit cu un servet.
Facem bile egale din aluat si le intindem subtire, apoi le impachetam in folie alimentara pentru a nu se usca.

Umplutura:
Amestecam carnea de porc cu toate condimentele. Punem cate o lingurita in centrul fiecarui cerc de aluat, il indoim in doua si il pliem. Punem galustele intr o tava cu faina si le acoperim cu un prosop umed.

Incalzim ulei intr o tigaie si punem galustele la prajit aproximativ 2 minute (pana devin maronii), apoi turnam 1/3 cana de apa si punem un capac. Le inabusim inca 5 minute, pana aluatul este facut.


Galustele chinezesti umplute se servesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori