Prepelite fripte vanatoreste

Ingredientele necesare prepararii prepelitelor fripte vanatoreste sunt urmatoarele: prepelite, unt sau untura si sare.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 prepelite
  • 3 linguri unt sau untura
  • sare.

Mod de preparare

Se pune intr-un ceaun o lingura de untura si se lasa sa se infierbinte bine, apoi se asaza prepelitele frecate cu putina sare si se acopera ceaunul. La fiecare 2—3 min se intorc prepelitele. Dupa ce s-au rumenit frumos, se adauga 2 linguri de apa si se lasa sa fiarba inabusit la foc foarte mic 10—15 min. Cand sunt gata, se stropesc cu putin unt topit sau untura.


Se servesc fierbinti.

Alte retete recomandate:

Supa cu galuste

Placinta cu carne

Papanasi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc