Se taie capacele la prunisoare si se golesc de miez cu un cutit ascutit. Miezul se inmoaie in lapte dulce, se farimiteaza si se amesteca cu pestele cu
Se taie capacele la prunisoare si se golesc de miez cu un cutit ascutit. Miezul se inmoaie in lapte dulce, se farimiteaza si se amesteca cu pestele curatat de oase si de pielite si tocat marunt, cu verdeata tocata, doua oua
crude batute spuma si un ou fiert tare tocat marunt. Amestecul se omogenizeaza, se pipereaza dupa gust, se mai sareaza daca e nevoie, apoi se umplu. Se unge o forma cu unt, se pun prunisoarele la rind, se stropesc cu lapte cald si se introduce forma in cuptor la foc iute o jumatate de ora.
Se servesc fierbinti langa legume sote.
Alte retete usoare recomandate
Ciulama de ciuperci
Ghiveci de legume
Musaca de vinete
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryIn aceste zile friguroase papricasul merge perfect. Nu facusem niciodata si cum am cativa puisori de tara prin congelator,...
Papricas cu pui de tara si galustePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii