Se taie capacele la prunisoare si se golesc de miez cu un cutit ascutit. Miezul se inmoaie in lapte dulce, se farimiteaza si se amesteca cu pestele cu
Se taie capacele la prunisoare si se golesc de miez cu un cutit ascutit. Miezul se inmoaie in lapte dulce, se farimiteaza si se amesteca cu pestele curatat de oase si de pielite si tocat marunt, cu verdeata tocata, doua oua
crude batute spuma si un ou fiert tare tocat marunt. Amestecul se omogenizeaza, se pipereaza dupa gust, se mai sareaza daca e nevoie, apoi se umplu. Se unge o forma cu unt, se pun prunisoarele la rind, se stropesc cu lapte cald si se introduce forma in cuptor la foc iute o jumatate de ora.
Se servesc fierbinti langa legume sote.
Alte retete usoare recomandate
Ciulama de ciuperci
Ghiveci de legume
Musaca de vinete
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii