Puiul se spala, se freaca cu foarte putina sare, se pune intr-o tava cu apa o foaie de dafin si putin ulei la cuptorul incins la 180g, la fiecare 6-7
Puiul se spala, se freaca cu foarte putina sare, se pune intr-o tava cu apa o foaie de dafin si putin ulei la cuptorul incins la 180g, la fiecare 6-7 minute puiul se unge cu unt, iar la 30 minute se stoarce 1/2 lamaie peste el, si restul de a/2 se pune felii in tava, din cand in cand se mai stropeste si cu jiul din tava, cu 5 minute inainte de a fi gata se unge bine cu o lingurita de mustar amestecata cu o lingurita de miere, asta dupa ce s-a dat sare. Din gulii se prepara un sote si se serveste alaturi de pui soter de ciuperci si morcov intreg (carote), toate sote-urile se fac in unt.
Merge bine cu un vin alb sec
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoTapioca, un ingredient japonez, este iubit de noi in combinatie cu dulceturi de casa, cu nuci,etc. si iubim fiecare desrt...
Prajitura cu umplutura de dulceata de cirese si perle de tapiocaUsor si frumos, un aperitiv gustos, pentru cei mici si nu numai!
Trifoi cu 4 foi cu branza si spanacReteta mamei mele, excelente!
Desert cornulete fragede cu rahat si magiun de prune cu nucaDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii