Puiul a la Provence are o aroma de vara, de vacanta. Este o mancare cu pui foarte usor de pregatit, aromata, perfecta pentru o masa delicioasa.
Pieptul de pui se taie, se sareaza si pipereaza, se pune intr-o tava unsa cu ulei de masline si se da la cuptor pentru 15 minute.
Intre timp, cat puiul este la cuptor, legumele se taie.
Cele 2 linguri de ierburi se amesteca cu cateva linguri de ulei da masline, vreo 4-5.
Dupa cele 15 minute de stat la cuptor, se scoate, se aseaza legumele pe deasupra
Si se toarna amestecul de ulei cu ierburi
Gata de bagat la cuptor pentru 30 de minute.
Dupa, miroase super bine si are un gust ...
Reteta de piept de pui a la Provence a fost propusa de aliza pe forum culinar.
Serviti puiul a la Provence cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii