Puiul se taie in patru. Se striveste usturoiul, se amesteca cu coriandrul, zeama de lamaie si chili pudra. Bucatile de pui se asaza in castron si se
Puiul se taie in patru. Se striveste usturoiul, se amesteca cu coriandrul, zeama de lamaie si chili pudra.
Bucatile de pui se asaza in castron si se freaca cu sosul marinat, se lasa la odihna cel putin 4 ore, se intorc din cand in cand. Se incalzeste cuptorul la 175°C. Bucatile de carne se curata de condimente si se ung cu miere. Tava se introduce in cuptor pe gratarul din mijloc, se frige 30 – 40 de minute.
Pana se frige carnea, nucile caju, coriandrul, zaharul, laptele de cocos si zeama de lamaie se mixeaza. Se adauga supa de carne incalzita. Se zdrobeste usturoiul, se spala patrunjelul, se taie marunt si se adauga la sos. Ardeiul iute se taie in rondele si se presara la servire pe farfuriile cu mancare.
Pentru garnitura asortata, se taie ceapa marunt, ciupercile, felii, la fel si rosiile.. Ceapa se caleste in tigaie in lapte de cocos incalzit. Se adauga ciupercile si porumbul de lapte pitic, se continua inca 4 minute.
La sfarsit, se adauga rosiile felii, se dau in clocot cu celelalte ingrediente. Bucatile de carne se asaza in farfurii cu sos de jur-imprejur, iar garnitura alaturi, aranjata estetic. Se orneaza cu rondele de lamai.
Alte mancaruri recomandate
Friptura de vita la cuptor
Vinete cu maioneza
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalDe ce are denumirea asta??? Cind am terminat mincarea, exact asta am zis"am facut o sorcova". Mi-am adus aminte de la Master...
SorcovaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii