Pentru pui cacciatore se incinge 1 lg de ulei si se pune baconul la prajit. Se scoate dupa care se pune carnea. Carnea se da prin faina amestecata cu sare si piper.
Pentru pui cacciatore se incinge 1 lg de ulei si se pune baconul la prajit.Se scoate dupa care se pune carnea. Carnea se da prin faina amestecata cu sare si piper. In tigaie se pune uleiul ramas si se prajeste carnea dupa care se scoate pe farfurie. Se caleste usturoiul si se adauga vinul. Se lasa sa fiarba pana se reduce la jumatate. Se pun rosiile, ceapa tocata, zaharul, supa de pui(care se poate prepara si din cuburi) dafinul, sare, piper si amestecati. Se pune carnea si baconul, apoi se lasa 1/2 de ora la fiert. Dupa ce a trecut jumatatea de ora se adauga ciupercile si ardeiul taiat cubulete si se mai lasa 15-20 de minute. Daca este nevoie se mai adauga apa sau supa in timpul fierberii.
Puiul cacciatore se serveste cu patrunjel tocat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii