Se pune untul sau margarina la topit intr-o cratita, cand aproape s-a topit se adauga ceapa tocata marunt, se acopera cu un capac si se lasa la foc po
Se pune untul sau margarina la topit intr-o cratita, cand aproape s-a topit se adauga ceapa tocata marunt, se acopera cu un capac si se lasa la foc potrivit spre mic, acoperita cu un capac, pana se caleste putin. Pieptul de pui spalat cu apa rece se taie felii si se aseaza in cratita in asa fel incat sa acopere fundul acesteia, apoi se acopera cu capacul cratita in asa fel incat sa se inabuse la foc mediu. Cand se schimba culoarea carnii, se adauga berea - mai intai jumatate din cantitate, atat cat sa acopere carnea. Se lasa la fiert la foc mocnit. Dupa ce scade se adauga smantana, adaugandu-se treptat bere astfel incat sa se formeze un sos semi-legat. Se presara cateva frunze de menta uscata (ca pentru ceai), chimenul (maxim o lingurita rasa), vegeta si piperul. Dupa ce amestecul scade atat cat sa fie carnea aproape acoperita, se pune usturoiul taiat marunt si cafeaua. Se mai lasa pe foc maxim 1 min. Atentie !!! se mesteca numai cu lingura sau spatula de lemn.
Garnitura de piure de cartofi, sote de ciuperci etc.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseIarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...
Frunze de vita opariteSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii