Pui Calypso

Pentru pui Calypso se pune uleiul in tava si se adauga pulpele de pui. Se adauga condimentele, cate putin din fiecare sau dupa gust.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Pui Calypso

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 1 lingura de ulei
  • paprika
  • sare
  • usturoi pudra
  • 1/4 cup piper
  • pudra de ceapa
  • paprika iute
  • oregano
  • cimbru

Mod de preparare

Pentru puiul Calypso se pune uleiul in tava si se adauga pulpele de pui. Se adauga condimentele, cate putin din fiecare sau dupa gust.
Se poate lasa cam o jumatate de ora ca sa patrunda aromele. Se da la cuptor pana s-au rumenit pulpele.


Pulpele de pui la cuptor se servesc cu orez.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc