Pui Calypso

Pentru pui Calypso se pune uleiul in tava si se adauga pulpele de pui. Se adauga condimentele, cate putin din fiecare sau dupa gust.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Pui Calypso

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 1 lingura de ulei
  • paprika
  • sare
  • usturoi pudra
  • 1/4 cup piper
  • pudra de ceapa
  • paprika iute
  • oregano
  • cimbru

Mod de preparare

Pentru puiul Calypso se pune uleiul in tava si se adauga pulpele de pui. Se adauga condimentele, cate putin din fiecare sau dupa gust.
Se poate lasa cam o jumatate de ora ca sa patrunda aromele. Se da la cuptor pana s-au rumenit pulpele.


Pulpele de pui la cuptor se servesc cu orez.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori