Puiul chinezesc cu susan si miere este delicios, perfect pentru o cina sofisticata, dar simpla in acelasi timp. Aromele se imbina intr-un mod surprinzator, puiul fiind delicios.
Prepara o marinata din ingredientele de mai sus si lasa pieptul de pui in ea pentru cel putin doua ore. Toarna sosul de marinata care a mai ramas si adauga putin amidon in el.
Incinge uleiul de alune, adauga cuburile de piept de pui si sosul ramas, si prajeste-le pana cand s-au patruns. Adauga fulgii de chilli, sosul de soia, mierea si semintele de susan prajite si amesteca cu putere.
Opreste focul si serveste puiul cald.
Puiul chinezesc cu susan si miere se serveste cald alaturi de taietei de orez.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii