Puiul chinezesc cu susan si miere este delicios, perfect pentru o cina sofisticata, dar simpla in acelasi timp. Aromele se imbina intr-un mod surprinzator, puiul fiind delicios.
Prepara o marinata din ingredientele de mai sus si lasa pieptul de pui in ea pentru cel putin doua ore. Toarna sosul de marinata care a mai ramas si adauga putin amidon in el.
Incinge uleiul de alune, adauga cuburile de piept de pui si sosul ramas, si prajeste-le pana cand s-au patruns. Adauga fulgii de chilli, sosul de soia, mierea si semintele de susan prajite si amesteca cu putere.
Opreste focul si serveste puiul cald.
Puiul chinezesc cu susan si miere se serveste cald alaturi de taietei de orez.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii