Pui chinezesc in 30 min este o reteta apetisanta, ce se gateste la wok, adica la foc rapid, ceea ce inseamna ca majoritatea vitaminelor vor ramane intacte daca alegi sa folosesti legume proaspete.
Taiem pieptul de pui feliute subtiri, fasii. Incingem un wok, punem zaharul si il caramelizam. Adaugam pieptul de pui si il caramelizam, la foc mare, pe toate partile. Cand se evapora apa care o lasa, este facut.
Spalam wok-ul si il punem din nou la incins dupa care punem untul si adaugam legumele pe care le sotam. Adaugam piperul iar cand legumele sunt facute, adaugam si 2 linguri din sosul de soia, omogenizam si servim cu un plus de sos de soia, dupa preferintele fiecaruia.
Servim pieptul de pui caramelizat pe un pat de legume sotate, cu soia.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii