Puiul se unge cu ulei de masline si se condimenteaza cu curry, piper si condiment de pui.In interiorul puiului se pune un mar. Intr-o tava se pune sar
Puiul se unge cu ulei de masline si se condimenteaza cu curry, piper si condiment de pui.In interiorul puiului se pune un mar. Intr-o tava se pune sarea mare si puiul deasupra si se pune in cuptorul incins. Dupa 1/2 ora se intoarce puiul si se unge cu putin ulei de masline. Dupa 1/4 ora se pune puiul cu pieptul in sus, se mai unge cu putin ulei, se orneaza cu felii de portocala si se lasa la foc moderat pina ce devine rumen si crocant.
Se serveste cu cartofi natur si cu sos curry (se gaseste gata preparat)
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii