Se pune intr-un bol laptele batut, in altul pesmetul amestecat cu o lingurita de boia iute, o lingurita seminte de susan si o lingurita de cimbru toca
Se pune intr-un bol laptele batut, in altul pesmetul amestecat cu o lingurita de boia iute, o lingurita seminte de susan si o lingurita de cimbru tocat. Puiul se taie bucati si se inmoaie pe rind in bolul cu lapte batut apoi in cel cu pesmet si se aseaza intr-o tava la copt. Se da la cuptor pina se rumenesc bucatile de carne. La jumatatea intervalului stropiti cu 2 linguri ulei.
Se serveste cu salata de varza alba si cartofi pai.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii