Ceapa si usturoiul se toaca marunt, ceapa verde se taie inele. Se pun la calit in 2-3 linguri ulei impreuna cu carnea taiata cubulete. Dupa 3-4 minute
Ceapa si usturoiul se toaca marunt, ceapa verde se taie inele. Se pun la calit in 2-3 linguri ulei impreuna cu carnea taiata cubulete. Dupa 3-4 minute se adauga ardeii cubulete si ciupercile. Se lasa cateva minute pe foc redus. Se toarna supa de pui si verdeata tocata marunt si se lasa pe foc pina scade toate zeama. Smantana se amesteca cu faina si se toarna peste. Se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa inca 3-4 minute si apoi se ia la o parte. Se mai poate presara verdeata.
Se serveste cu paste sau orez. Reteta pas cu pas se gaseste in forumul culinar aici:http://www.culinar.ro/forum/viewtopic.php?t=8338
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorEu am făcut aceste cornuleţe în varianta de post. Dacă nu doriţi să folosiţi margarină, puteţi să folosiţi...
Desert cornulete fragede (reteta de post)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii