Arpagicul este foarte bun si in mancare, iar cine are rabdare sa curete micutele perlute albe, este invitat sa faca aceasta reteta care sigur va fi vedeta familiei.
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala, se sterge si se taie in patru, iar pulpele se taie in doua si ceapa se curata si se toaca marunt.
Ceapa se caleste in ulei iar cand aceasta devine sticloasa se adauga carnea, calindu-se usor. Se stinge cu vin alb, mai lasam sa dea cateva clocote si adaugam supa de legume, apoi lasam sa fiarba la foc mic. Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga arpagicul curatat si spalat si se lasa sa fiarba, pana cand arpagicul se patrunde. Dupa ce au fiert punem rosiile tocate si mai lasam la fiert cam 5-6 minute si condimentam cu sare si piper dupa gust.
Puiul cu arpagic se serveste cu patrunjel tocat pe deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii