Arpagicul este foarte bun si in mancare, iar cine are rabdare sa curete micutele perlute albe, este invitat sa faca aceasta reteta care sigur va fi vedeta familiei.
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala, se sterge si se taie in patru, iar pulpele se taie in doua si ceapa se curata si se toaca marunt.
Ceapa se caleste in ulei iar cand aceasta devine sticloasa se adauga carnea, calindu-se usor. Se stinge cu vin alb, mai lasam sa dea cateva clocote si adaugam supa de legume, apoi lasam sa fiarba la foc mic. Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga arpagicul curatat si spalat si se lasa sa fiarba, pana cand arpagicul se patrunde. Dupa ce au fiert punem rosiile tocate si mai lasam la fiert cam 5-6 minute si condimentam cu sare si piper dupa gust.
Puiul cu arpagic se serveste cu patrunjel tocat pe deasupra.
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezChec pufos cu visine este o reteta simpla de chec, cu ingrediente putine ce aduce o nota de prospetime prin prezenta visinelor.
Chec pufos cu visine
Comentarii
Adaugă comentariu