Puiul se transeaza, se sareaza si se lasa 10 minute, apoi bucatile de carne se tavalesc prin faina. Se infierbanta margarina si se pune carnea la frip
Puiul se transeaza, se sareaza si se lasa 10 minute, apoi bucatile de carne se tavalesc prin faina. Se infierbanta margarina si se pune carnea la fript. In grasimea ramasa in cratita, se caleste ceapa, se adauga pasta de rosii, se stinge cu vin. Se sareaza, se condimenteaza cu busuioc, se fierbe bine. Carnea fripta se pune in sos si se caleste, cand este moale, se taie sunca in cuburi. Se serveste cu garnitura de orez calit.
Alte retete recomandate:
Dovlecei umpluti
Ciorba dovlecei
Tocanita de pui
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseCine nu vrea sa guste un asa desert?
Prajitura cu piure de castane si cafeaAcest chec este unul din deserturile favorite ale familiei mele. Reteta am invatat-o de la soacra mea, cu multi ani in urma....
Chec cu morcov, nuca si stafideRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii