Se prepara umplutura: spanacul condimentat cu sare, piper si usturoi zdrobit se caleste in putin unt incins. Pieptul se taie in asa fel incat sa se p
Se prepara umplutura: spanacul condimentat cu sare, piper si usturoi zdrobit se caleste in putin unt incins. Pieptul se taie in asa fel incat sa se poate deschida precum o carte. Se unge cu umplutura de spanac, dupa care se ruleaza. Ruloul se leaga cu un fir de ata. Se prajeste carnea in putin unt, dupa care se scoate din tigaie si se pastreaza calda. Se inlatura grasimea de pe sosul ramas in tigaie si se amesteca cu coniacul. Se adauga sosul, crema de capsuni, se condimenteaza si se lasa pe foc pana incepe sa clocoteasca.
La servire, sosul se pune peste carnea feliata.
Alte retete recomandate
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiMENIU CU DRAGOSTE DE DIETA!
Patratele cu dovlecei si morcov1. Spalati legumele, taiati-le cuburi 2.
Supa crema de morcov si piept de curcanIntr-o zi am avut pofta de cornuri, dar nu orice fel de cornuri, ci niste cornuri nu foarte pretentioase, sa fie si pufoase...
Cornuri pufoase cu marmeladaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii