Pui cu capsuni

Se prepara umplutura: spanacul condimentat cu sare, piper si usturoi zdrobit se caleste in putin unt incins. Pieptul se taie in asa fel incat sa se p

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Pui cu capsuni

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • Frunze de spanac
  • Crema de capsuni
  • 1 lingurita ghimbir macinat
  • 50 ml coniac
  • 100 ml sos de pui
  • Usturoi
  • Piper alb macinat
  • Sare
  • Unt

Mod de preparare

Se prepara umplutura: spanacul condimentat cu sare, piper si usturoi zdrobit se caleste in putin unt incins. Pieptul se taie in asa fel incat sa se poate deschida precum o carte. Se unge cu umplutura de spanac, dupa care se ruleaza. Ruloul se leaga cu un fir de ata. Se prajeste carnea in putin unt, dupa care se scoate din tigaie si se pastreaza calda. Se inlatura grasimea de pe sosul ramas in tigaie si se amesteca cu coniacul. Se adauga sosul, crema de capsuni, se condimenteaza si se lasa pe foc pana incepe sa clocoteasca.


La servire, sosul se pune peste carnea feliata.

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori