Bucatile de piept se bat putin ca pentru snitele, apoi se asaza intr-o tava unsa cu ulei si stropita cu putina apa. Se condimenteaza si se introduc in
Bucatile de piept se bat putin ca pentru snitele, apoi se asaza intr-o tava unsa cu ulei si stropita cu putina apa. Se condimenteaza si se introduc in cuptor pentru cca 20 min. Dupa aceea, tava se scoate si peste carne se presara cascavalul ras si mararul tocat marunt. Se orneaza cu felii de ardei gras. Puiul se reintroduce in cuptor si se lasa pina se rumeneste cascavalul.
Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti sau mazare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii