Se curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se spala in multa apa rece. Se taie bucati si se prajeste in unt. Carnea se sareaza uso
Se curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se spala in multa apa rece. Se taie bucati si se prajeste in unt. Carnea se sareaza usor inainte de a se praji. La fel se procedeaza si cu maruntaiele, care se prajesc in unt si ele. Separat se curata ciupercile, se spala in mai multe ape si se taie felii. Ciupercile se pun in untul ramas de la prajirea puiului si se calesc la foc mic 20 de minute. Cand s-au inmuiat bine, se adauga o cana de supa de carne si se continua fierberea. Mancarea se sareaza si se pipereaza dupa gust si se fierbe pana cand se poate consuma. Bucatile de pui si maruntaiele prajite se acopera cu un pahar de vin alb si se lasa pe foc mic un sfert de ora. Se asaza carnea cu sosul de vin in mijlocul unui platou, se inconjoara cu ciuperci si se presara cu verdeata tocata marunt.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Pulpe de pui cu sos picant
Pilaf cu ciuperci si legume
Mancare de mazare cu pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryVarza rosie este o sursa importanta de antioxidanti si alti compusi care ajuta la prevenirea deteriorarii celulare, de 4 ori...
Varza rosie la Crock Pot cu carne de curcanPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii