Se curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se spala in multa apa rece. Se taie bucati si se prajeste in unt. Carnea se sareaza uso
Se curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se spala in multa apa rece. Se taie bucati si se prajeste in unt. Carnea se sareaza usor inainte de a se praji. La fel se procedeaza si cu maruntaiele, care se prajesc in unt si ele. Separat se curata ciupercile, se spala in mai multe ape si se taie felii. Ciupercile se pun in untul ramas de la prajirea puiului si se calesc la foc mic 20 de minute. Cand s-au inmuiat bine, se adauga o cana de supa de carne si se continua fierberea. Mancarea se sareaza si se pipereaza dupa gust si se fierbe pana cand se poate consuma. Bucatile de pui si maruntaiele prajite se acopera cu un pahar de vin alb si se lasa pe foc mic un sfert de ora. Se asaza carnea cu sosul de vin in mijlocul unui platou, se inconjoara cu ciuperci si se presara cu verdeata tocata marunt.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Pulpe de pui cu sos picant
Pilaf cu ciuperci si legume
Mancare de mazare cu pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii