Puii curatati si spalati se inabusa cu 50 g unt, impreuna cu ceapa intreaga, ciupercile taiate, o cescuta cu apa si sare. Dupa ce s-au fragezit, se sc
Puii curatati si spalati se inabusa cu 50 g unt, impreuna cu ceapa intreaga, ciupercile taiate, o cescuta cu apa si sare. Dupa ce s-au fragezit, se scot, se lasa sa se raceasca putin, se curata de piele si oase, cautind a pastra bucatile cit mai intregi (pulpele, pieptul). Se trec printr-o compozitie preparata astfel: 50 g unt topit in cratita se amesteca cu o lingura de faina si se stinge cu zeama in care s-au inabusit puii. Se adauga galbenusurile, sare si piper, dupa gust. Se trec bucatile de pui dezosate prin aceasta compozitie. Se lasa sa se intareasca invelisul. Se trec prin albusurile batute spuma, apoi prin pesmet si se rumenesc in ulei.
Se servesc cu salata verde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii