Pentru puiul cu ciuperci si arpagic se pun bucatile de pui la fiert. Se adauga o ceapa, un morcov, mirodeniile si sarea. Se lasa sa fiarba inabusit.
Pentru puiul cu ciuperci si arpagic se pun bucatile de pui la fiert. Se adauga o ceapa, un morcov, mirodeniile si sarea. Se lasa sa fiarba inabusit. Separat se inabusa intr-o cratita, cu putin unt si cateva linguri de apa, arpagicul curatit si ciupercile. Cand puiul este destul de fiert, se face un rantas dintr-o lingura de faina si o lingura de unt, se stinge cu zeama strecurata de la pui. Se lasa sa fiarba circa 20 de minute. La sfarsit se bate sosul cu un galbenus, se adauga smantana, zeama de lamaie si putin piper.
Se asaza puiul intr-o cratita, fara zarzavat si mirodenii, se pun ciupercile si arpagicul bine scazute, iar deasupra se toarna sosul. Se tine totul la cald in alta cratita cu apa fierbinte.
Puiul cu ciuperci si cu arpagic se serveste cald.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii