Pentru pui cu ciuperci si sos brun carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata si se spala bine.
Pentru pui cu ciuperci si sos brun carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata si se spala bine. Daca se folosesc ciuperci conserva, acestea se scurg de lichid si se trec prin jet de apa rece. Ciupercile se taie lame. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de pui se inabusa in untura sau ulei cu 50 ml apa si un sfert de cub MAGGI. Cand carnea este fiarta pe jumatate, se scoate in alt vas. in untura sau uleiul ramas se inabusa ciupercile, se adauga vin, 1 legatura de patrunjel, sare si piper. Se adauga bucatile de pui, sosul brun, rosiile si se fierb impreuna 5 minute.
Puiul cu ciuperci si sos brun se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii