Pui cu dovlecei umpluti

Pui cu dovlecei umpluti este o reteta perfecta pentru un pranz copios sau masa de seara si este delicioasa daca o faceti cu dovlecei proaspeti de vara.

Timp pregatire
1 minute
Complexitate
medie
Pui cu dovlecei umpluti

Ingrediente

  • 3 ciocanele
  • 2 dovlecei micuti
  • bulion
  • 1 ceapa
  • 3 ciuperci
  • 1 morcov
  • sare
  • ulei
  • piper
  • condimente dupa gustul fiecaruia

Mod de preparare

Taiem dovleceii in doua, ii scobim si adaugam pentru a-i umple (ciupercile,ceapa,morcovul care au fost taiate marunt)
Asezam dovleceii umpluti in tava de copt langa ei ciocanelele, condimentam totul cu sare ,piper,boia (si ce condimente mai dorim)

Peste dovlecei adaugam putin bulion. Adaugam si putina apa in tava + ulei si dam la cuptor 1 ora si putin la foc mic.




Puiul cu dovleceii umpluti se servesc calzi, la pranz sau cina.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci