Se pune ulei la incins in wok, se caleste ceapa, usturoiul pisat si ghimbirul pana cand capata o culoare maronie. Se adauga pieptul de pui taiat fasi
Se pune ulei la incins in wok, se caleste ceapa, usturoiul pisat si ghimbirul pana cand capata o culoare maronie. Se adauga pieptul de pui taiat fasii si, amestecand din cand in cand, se prajeste la foc mare. Se adauga restul de ingrediente. Se presara cu sare si se mai prajeste/fierbe/caleste 8-10 minute, pana cand se evapora sucul.
Se serveste cald cu garnitura de orez.
Alte retete culinare recomandate
Pulpe de pui la cuptor
Musaca de vinete
Legume la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii