Pui cu ghimbir in wok

Se pune ulei la incins in wok, se caleste ceapa, usturoiul pisat si ghimbirul pana cand capata o culoare maronie. Se adauga pieptul de pui taiat fasi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri ghimbir
  • 1 ceapa rosie
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura sos de soia
  • 2 linguri sos de peste
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 lingurita piper macinat
  • 600 g piept de pui
  • Sare
  • Ulei

Mod de preparare

Se pune ulei la incins in wok, se caleste ceapa, usturoiul pisat si ghimbirul pana cand capata o culoare maronie. Se adauga pieptul de pui taiat fasii si, amestecand din cand in cand, se prajeste la foc mare. Se adauga restul de ingrediente. Se presara cu sare si se mai prajeste/fierbe/caleste 8-10 minute, pana cand se evapora sucul.

Se serveste cald cu garnitura de orez.

Alte retete culinare recomandate

Pulpe de pui la cuptor

Musaca de vinete

Legume la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci