Se spala bine pieptul de pui si se taie cubulete mici. Se curata usturoiul si se taie marunt. Se amesteca bucatelele de pui cu usturoi. Se adauga otet
Se spala bine pieptul de pui si se taie cubulete mici.
Se curata usturoiul si se taie marunt.
Se amesteca bucatelele de pui cu usturoi.
Se adauga otet balsamic, sos de soia, piper, sare si se amesteca bine.
Se lasa la rece pentru 10-15 min.
Se unge o tigaie inalta cu ulei de masline si se lasa la incins.
Se adauga carnea si se lasa la rumenit (amestecind din cind in cind) pina se aureste.
Se adauga legumele si bere cit cuprinde.
Se lasa la foc potrivit cam 20 min, amestecind din cind in cind.
Pofta buna!
Reteta Pui cu legume preparate in bere a fost propusa de chefu pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii