Se spala bine pieptul de pui si se taie cubulete mici. Se curata usturoiul si se taie marunt. Se amesteca bucatelele de pui cu usturoi. Se adauga otet
Se spala bine pieptul de pui si se taie cubulete mici.
Se curata usturoiul si se taie marunt.
Se amesteca bucatelele de pui cu usturoi.
Se adauga otet balsamic, sos de soia, piper, sare si se amesteca bine.
Se lasa la rece pentru 10-15 min.
Se unge o tigaie inalta cu ulei de masline si se lasa la incins.
Se adauga carnea si se lasa la rumenit (amestecind din cind in cind) pina se aureste.
Se adauga legumele si bere cit cuprinde.
Se lasa la foc potrivit cam 20 min, amestecind din cind in cind.
Pofta buna!
Reteta Pui cu legume preparate in bere a fost propusa de chefu pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata Dacă tot m-am obișnuit cu diverse băuturi hrănitoare, nu puteam să nu mă bucur de gustul preferat: cel de...
Milkshake cu unt de arahide și bananeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii