Pentru aceasta reteta aveti nevoie de pulpe de pui, cartofi, morcovi, condimente, unt, lapte, usturoi si faina.
Reteta de pui cu legume si sos alb este delicioasa. Pentru prepararea acestei retete cu carne de pui se oparesc pulpele cateva minute in apa clocotita. Se aranjeaza apoi intr-o tava. Se condimenteaza cu sare, piper si se stropesc cu ulei de masline si vinul dulce. Se introduce tava in cuptorul incins. Separat, se spaala morcovii si cartofii si se fierb in apa cu sare. Morcovii se taie rondele, iar cartofii cubulete si se adauga langa pulpele rumenite. Separat, se topeste untul, se stinge cu faina si se adauga laptele caldut. Se presara sare, piper si se amesteca bine. Se adauga nucsoara si la sfarsit usturoiul macinat. Sosul se toarna in tava si se amesteca.
puiul cu legume si sos alb se serevste cu rozmarin.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii