Pui cu mango rumenit la cuptor

Mod de preparare: 1. Intr-un vas neaderent incinge uleiul si soteaza ceapa si usturoiul timp de 3-4 minute. Adauga rosiile pasate, iar cand acestea s-

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  •  1 lingura ulei
  •  1 ceapa rosie
  • tocata marunt
  •  4 catei de usturoi
  • zdrobiti
  •  400 g suc de rosii
  •  425 g sos de rosii pentru carne fripta pe gratar - de exemplu
  • sos Heinz
  •  2 linguri miere
  •  1 mango
  • maruntit in piure (dintr-o conserva de compot de 400 g)
  •  1 pui
  • taiat in circa 12 bucati

Mod de preparare

Mod de preparare:

1. Intr-un vas neaderent incinge uleiul si soteaza ceapa si usturoiul timp de 3-4 minute. Adauga rosiile pasate, iar cand acestea s-au incalzit, adauga sosul pentru friptura la gratar, mierea si piureul de mango. Lasa sa fiarba timp de 5 minute la foc mic, pana cand se ingroasa.

2. Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. Cresteaza carnea si toarna sosul fierbinte deasupra; da la cuptor 20 de minute, iar in ultimele 10 minute da la gratar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Paste cu sos de rosii si busuioc

Paste cu sos de rosii si busuioc

Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.

Paste cu sos de rosii si busuioc
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Pentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...

Tarta cu piersici
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Romania

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
2
Romania

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)

Aceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...

Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)
Gogosari cu conopida si struguri
3
Romania

Gogosari cu conopida si struguri

E toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...

Gogosari cu conopida si struguri
Salata de fasole verde
4
Romania

Salata de fasole verde

Se fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...

Salata de fasole verde
Lichior de menta
5
Romania

Lichior de menta

Lichiorul de menta este o bautura deosebita. Pentru a face aceasta reteta de lichior aveti nevoie frunze de menta, alcool si...

Lichior de menta