Se pregateste puiul iar cand s-a prajit, se scoate pe o farfurie. Separat se pregateste mazarea: se curata de teci, se spala cu apa rece si se pune la
Se pregateste puiul iar cand s-a prajit, se scoate pe o farfurie. Separat se pregateste mazarea: se curata de teci, se spala cu apa rece si se pune la fiert cu apa rece. Se fierbe o jumatate de ora, dupa care se adauga sare si o lingurita de zahar. Cand mazarea este fiarta, se pun bucatile de carne in oala impreuna cu uleiul in care s-au prajit. Se adauga o lingura de bulion desfacut in apa rece si se continua fierberea inca o jumatate de ora.
Mancarea se serveste cu mult marar tocat deasupra.
Alte retete:
Mazare cu aripioare
Piept de pui cu dovlecel si mazare
Mazare cu carne de porc
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii