Se pregateste puiul iar cand s-a prajit, se scoate pe o farfurie. Separat se pregateste mazarea: se curata de teci, se spala cu apa rece si se pune la
Se pregateste puiul iar cand s-a prajit, se scoate pe o farfurie. Separat se pregateste mazarea: se curata de teci, se spala cu apa rece si se pune la fiert cu apa rece. Se fierbe o jumatate de ora, dupa care se adauga sare si o lingurita de zahar. Cand mazarea este fiarta, se pun bucatile de carne in oala impreuna cu uleiul in care s-au prajit. Se adauga o lingura de bulion desfacut in apa rece si se continua fierberea inca o jumatate de ora.
Mancarea se serveste cu mult marar tocat deasupra.
Alte retete:
Mazare cu aripioare
Piept de pui cu dovlecel si mazare
Mazare cu carne de porc
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorSecretul acestor tarte consta in carnea proaspata de porc si carnatii facuti de Sarbatoarea Ignatului-taierea porcului...
Placinte cu carne si carnatinimic nu se compara cu o reteta asa delicioasa pe vreme de iarna
Rasturnata cu ananas si gem de gutuiUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiO prajitura cu multa ciocolata si nuca de cocos, cu multa culoare, care se 'asorteaza' perfect cu Sarbatorile de primavara.
Prajitura cu nuca de cocos si ganache de ciocolataDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii