Pulpele sarate se pun intr-o tava cu putina apa si se introduc in cuptorul incins, pentru 35-45 de minute, pana se rumenesc. Separat, merele se feliaz
Pulpele sarate se pun intr-o tava cu putina apa si se introduc in cuptorul incins, pentru 35-45 de minute, pana se rumenesc. Separat, merele se feliaza si se pun la prajit, intr-o tigaie cu putin unt. Se adauga nuca, scortisoara si se tine pe foc pana se transforma totul intr-un sos.
Pulpele de pui se servesc cu sosul de mere si nuci.
Alte retete:
Curcan umplut
Ciorba radauteana
Piftie de curcan
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii