Carnea curatata de pielita se taie cubulete potrivite. Se pune la incins 50 g unt, se adauga carnea si, amestecand, se prajeste pana cand devine alba
Carnea curatata de pielita se taie cubulete potrivite. Se pune la incins 50 g unt, se adauga carnea si, amestecand, se prajeste pana cand devine alba. Se condimenteaza si, la foc mic, se prajeste pana cand se inmoaie (daca sucul propriu se evapora prea repede, puteti turna supa de pui). Cand carnea e aproape moale, se adauga nucile tocate, smantana, supa de pui ramasa, sosul soia si cidrul. Se amesteca bine si se fierbe in aceste sos pana cand carnea se inmoaie de tot. Se curata merele, se tai felii de 1-1,5 cm, si se prajesc putin pe ambele parti in untul ramas.
Alte retete recomandate
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaCulinar prezintă azi o rețetă super simplă și super delicioasă de placinte la tigaie cu branza si cascaval. O gustare...
Rețetă super simplă și super delicioasă - Plăcinte la tigaie cu brânză și cașcavalUrzicile sunt o sursă importantă de vitamine (A, B, C), dar și de minerale (fier, calciu, magneziu) și fibre. Datorită...
Urzici picante cu tofu crocantO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului. Pofta buna!
Cheesecake cu capsuniPentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt perfecte pentru zilele calduroase...
Muffins cu lime si ciocolata albaO prajitura care se poate prepara oricand, se face usor, iar daca nu aveti mult timp la dispozitie pentru o pascuta...
Desert prajitura (pasca) turnata cu branza cremoasa de vaciIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii