Carnea curatata de pielita se taie cubulete potrivite. Se pune la incins 50 g unt, se adauga carnea si, amestecand, se prajeste pana cand devine alba
Carnea curatata de pielita se taie cubulete potrivite. Se pune la incins 50 g unt, se adauga carnea si, amestecand, se prajeste pana cand devine alba. Se condimenteaza si, la foc mic, se prajeste pana cand se inmoaie (daca sucul propriu se evapora prea repede, puteti turna supa de pui). Cand carnea e aproape moale, se adauga nucile tocate, smantana, supa de pui ramasa, sosul soia si cidrul. Se amesteca bine si se fierbe in aceste sos pana cand carnea se inmoaie de tot. Se curata merele, se tai felii de 1-1,5 cm, si se prajesc putin pe ambele parti in untul ramas.
Alte retete recomandate
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cirese
Comentarii
Adaugă comentariu