Se pun cele 2 cani de supa pe foc si cand incepe sa fiarba se adauga orezul, putina sare, piper si curry. Se amesteca de doua ori in el, se acopera cu
Se pun cele 2 cani de supa pe foc si cand incepe sa fiarba se adauga orezul, putina sare, piper si curry. Se amesteca de doua ori in el, se acopera cu folie de aluminiu si capac. Se tine pe foc mic 15 minute dupa care se ia capacul, se stinge focul si se mai lasa folia 10 minute dupa care se indeparteaza. Pieptul de pui spalat si sters bine se sareaza, pipereaza si se taie in bucati mai subtiri, potrivite. Se prajeste putin in untul incins dupa care se adauga ghimbirul spalat, curatat si taiat in felii subtiri. Adaugam supa si usturoiul pisat marunt si lasam sa dea in cateva clocote. Se scoate puiul si se adauga in sos cateva felii de portocala cu tot cu coaja si vinul.
Se lasa sa scada putin sosul dupa care se serveste alaturi de pui si orez decorat cu restul de portocala.
Alte retete recomandate:
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând ai poftă de ceva dulce pui mâna la treabă.:)))))) Când vrei să fie cu puțin blat, dar și cu...
Rulada cu crema de vanilieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii