Se pun cele 2 cani de supa pe foc si cand incepe sa fiarba se adauga orezul, putina sare, piper si curry. Se amesteca de doua ori in el, se acopera cu
Se pun cele 2 cani de supa pe foc si cand incepe sa fiarba se adauga orezul, putina sare, piper si curry. Se amesteca de doua ori in el, se acopera cu folie de aluminiu si capac. Se tine pe foc mic 15 minute dupa care se ia capacul, se stinge focul si se mai lasa folia 10 minute dupa care se indeparteaza. Pieptul de pui spalat si sters bine se sareaza, pipereaza si se taie in bucati mai subtiri, potrivite. Se prajeste putin in untul incins dupa care se adauga ghimbirul spalat, curatat si taiat in felii subtiri. Adaugam supa si usturoiul pisat marunt si lasam sa dea in cateva clocote. Se scoate puiul si se adauga in sos cateva felii de portocala cu tot cu coaja si vinul.
Se lasa sa scada putin sosul dupa care se serveste alaturi de pui si orez decorat cu restul de portocala.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii