Rumeniti bucatile de carne in ulei si apoi scoateti-le intr-o tava. In uleiul ramas caliti ceapa taiata marunt. Adaugati faina, boiaua si stingeti cu
Rumeniti bucatile de carne in ulei si apoi scoateti-le intr-o tava. In uleiul ramas caliti ceapa taiata marunt. Adaugati faina, boiaua si stingeti cu putina apa. Lasati sa fiarba 3 minute si apoi turnati sosul format peste carne. Curatati rosiile de pielita si taiati-le in cubulete, pe care adaugati-le in vasul cu carnea. Presarati cu zahar si puneti vasul la cuptor, la foc potrivit, 45 de minute. Acoperiti cu marar verde taiat marunt.
Serviti fierbinte cu garnitura de cartofi natur.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare Tocanita de pui Conopida la cuptor cu bacon
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puia) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaAdor să servesc primăvara o așa ciorbă de lobodă cu franjuri de ou, acrișoară!De data aceasta am acrit-o cu zeamă de...
Ciorba de loboda cu franjuri de ouAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapte Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii