Rumeniti bucatile de carne in ulei si apoi scoateti-le intr-o tava. In uleiul ramas caliti ceapa taiata marunt. Adaugati faina, boiaua si stingeti cu
Rumeniti bucatile de carne in ulei si apoi scoateti-le intr-o tava. In uleiul ramas caliti ceapa taiata marunt. Adaugati faina, boiaua si stingeti cu putina apa. Lasati sa fiarba 3 minute si apoi turnati sosul format peste carne. Curatati rosiile de pielita si taiati-le in cubulete, pe care adaugati-le in vasul cu carnea. Presarati cu zahar si puneti vasul la cuptor, la foc potrivit, 45 de minute. Acoperiti cu marar verde taiat marunt.
Serviti fierbinte cu garnitura de cartofi natur.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare Tocanita de pui Conopida la cuptor cu bacon
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaPentru ca mi-a ramas crema de branza de la Rulada aperitiv cu crema de branza, am facut aceste cosulete cu aluat congelat.
Cosulete cu crema de branzaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii