Pentru pui cu rosii si verdeata carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru pui cu rosii si verdeata carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc, li se taie capacul, se scot semintele, se scurg de suc si se aseaza intr-o tava cu 30 g de untura sau ulei si putina apa. Apoi se introduc la cuptor 5 minute. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza cu 50 ml apa. Faina se cerne. Bucatile de pui se inabusa impreuna cu ceapa in 50 g untura sau ulei si 50 ml apa intr-un vas acoperit. Cand carnea este aproape gata, se scoate separat; se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, suc de la rosii, jumatatea de cub MAGGI, 250 ml apa fiarta si se mai fierb 8 minute. Sosul obtinut se strecoara peste bucatile de pui. Se adauga zahar, rosii, sare si piper si se gratineaza la cuptor cca 8 minute.
Puiul cu rosii si verdeata se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaIdeea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii