Pui cu rozmarin si masline este o reteta culinara simpla si gustoasa. Pentru aceasta reteta puteti folosi piept de pui dezosat sau pulpe.
Condimentam pieptul de pui (pulpele) cu sare si piper si le sotam pana se rumenesc pe ambele parti in putin ulei de masline incins. Scoatem bucatile de carne, presaram rozmarin si le pastram la cald. In acelasi ulei calim ceapa tocata si ardeii taiati cubulete mici pana se inmoaie, apoi adaugam vinul, rosiile decojite si taiate cubulete iar la final pasta de rosii (bulionul). Condimentam cu sare si piper si lasam sosul pe foc mediu cam 15 minute. Punem pieptul (pulpele) de pui intr-un vas termorezistent cu capac, peste turnam sosul si dam la cuptorul preincalzit circa 45 minute. Scoatem cu vreo 10 minute inainte, adaugam maslinele si rozmarinul si punem vasul inapoi in cuptor dar de data aceasta fara capac.
Pofta Buna!
Pui cu rozmarin si masline se serveste cald.
Sursa acestei retete este blogul culinar Delicious Flavours.
Retete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiDeserturi de vara Retete dietetice
Clatite cu capsuni si ciocolataO prajitura fina, satioasa si plina de savoare. Data viitoare voi face portie dubla :) Reteta de inspiratie:...
Prajitura cu nuca SumegiMena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura MenaSupa de salata verde este o reteta de supa usoara, acrisoara, perfecta pentru zilele de primavara. Azi va prezint reteta unei...
Supa de salata verde cu iaurtPrajitura Carpati este una dintre prajiturile care erau prezente pe masa in zilele de sarbatoare atunci cand eram mica. Desi...
Prajitura Carpati Ciorbita aceasta a iesit exact asa cum o doream. Noi in Ardeal gatim multe ciorbe cu smantana. Pe aceasta am dorit-o in...
Ciorba de cartofi cu carnat afumat de casa si tarhonReteta de prajitura pufoasa cu capsuni. Prajitura pufoasa cu capsuni reteta simpla. Retete de prajituri cu capsuni. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu capsuni
Comentarii