Puiul se taie bucati mai mari. Se sareaza, se pipereaza putin. Se tapeteaza un vas termorezistent cu bacon si se pune carnea de pui. Se stropeste cu v
Puiul se taie bucati mai mari. Se sareaza, se pipereaza putin. Se tapeteaza un vas termorezistent cu bacon si se pune carnea de pui. Se stropeste cu vin si se acopera si se prajeste 15 minute la foc mare si apoi timp de 20 de minute la foc potrivit. Intre timp se taie ciupecile felii mai mari. Bucatile de pui se scot din tava si se amesteca cu ciupercile si smantana si se mai prajeste timp de 10 minute. Apoi se descopera tava si se lasa sa se prajeasca deasupra.
In timpul prajirii continutul de alcool al vinului se elimina si ramane numai aroma acestuia.
Astfel mancarea poate fi consumata si de copii.
Alte retete recomandate
Salata piept de pui
Pui cu sos
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii