Puiul se taie bucati mai mari. Se sareaza, se pipereaza putin. Se tapeteaza un vas termorezistent cu bacon si se pune carnea de pui. Se stropeste cu v
Puiul se taie bucati mai mari. Se sareaza, se pipereaza putin. Se tapeteaza un vas termorezistent cu bacon si se pune carnea de pui. Se stropeste cu vin si se acopera si se prajeste 15 minute la foc mare si apoi timp de 20 de minute la foc potrivit. Intre timp se taie ciupecile felii mai mari. Bucatile de pui se scot din tava si se amesteca cu ciupercile si smantana si se mai prajeste timp de 10 minute. Apoi se descopera tava si se lasa sa se prajeasca deasupra.
In timpul prajirii continutul de alcool al vinului se elimina si ramane numai aroma acestuia.
Astfel mancarea poate fi consumata si de copii.
Alte retete recomandate
Salata piept de pui
Pui cu sos

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii