Se curata puiul si se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se spala in mai multe ape reci si se taie bucati. Se sareaza carnea usor si se prajes
Se curata puiul si se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se spala in mai multe ape reci si se taie bucati. Se sareaza carnea usor si se prajeste in ulei incins. Se adauga apa rece din cand in cand pentru ca puiul sa se prajeasca bine si sa nu se arda. Cand carnea se poate consuma, se adauga smantana amestecata cu o lingurita de faina si se continua fierberea inca un sfert de ora. Se sareaza si se ia oala de pe foc. Alaturi de carne se pot servi si maruntaiele de pui, pregatite impreuna cu aceasta.
Pofta buna!
Alte retete care contin carne de pui:
Pui cu cartofi la cuptor
Salata de pui
Ficatei de pui la tigaie
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalImi place mult mai mult, gatita astfel, cu cartofi, decat cea cu orez!
Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii