Se curata puiul si se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se spala in mai multe ape reci si se taie bucati. Se sareaza carnea usor si se prajes
Se curata puiul si se goleste de intestine si de maruntaie, apoi se spala in mai multe ape reci si se taie bucati. Se sareaza carnea usor si se prajeste in ulei incins. Se adauga apa rece din cand in cand pentru ca puiul sa se prajeasca bine si sa nu se arda. Cand carnea se poate consuma, se adauga smantana amestecata cu o lingurita de faina si se continua fierberea inca un sfert de ora. Se sareaza si se ia oala de pe foc. Alaturi de carne se pot servi si maruntaiele de pui, pregatite impreuna cu aceasta.
Pofta buna!
Alte retete care contin carne de pui:
Pui cu cartofi la cuptor
Salata de pui
Ficatei de pui la tigaie
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii