Pui cu sos alb si ciuperci

Se spala pulpele sau pieptul de pui si se sterge cu un prosop de bucatarie. Ardeiul se taie bucati mai mari si ciupercile felii subtiri. Pulpele se fi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Pui cu sos alb si ciuperci

Ingrediente

  • 6 pulpe superioare de pui sau 1 piept de pui
  • 8 ciuperci mai mari
  • 1 ardei gras verde
  • 200 ml smantana
  • 300 ml apa
  • 4 catei de usturoi
  • Piper alb

Mod de preparare

Se spala pulpele sau pieptul de pui si se sterge cu un prosop de bucatarie. Ardeiul se taie bucati mai mari si ciupercile felii subtiri. Pulpele se fierb in apa si se scot. Separat calesti ardeiul in putin ulei de masline dupa care adaugi ciupercile si mai calesti. Apa in care a fiert puiul se lasa pe foc sa mai scada. Se adauga smantana si putin piper. Se misca tigaia pentru a se mesteca sosul. Se lasa putin sa se ingroase. Se pun in sos ardeiul si ciupercile si se mai fierb cateva minute. Se pun si pulpele impreuna cu usturoiul zdrobit cu lama cutitului. Se mai fierb impreuna putin.


Se serveste cu garnitura de orez aromat cu putin curry.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori