Intr-o caserola rezistenta la caldura se aseaza feliile de slanina, deasupra se adauga bucatile de carne de pui sarate. Pasta de tomate se amesteca cu
Intr-o caserola rezistenta la caldura se aseaza feliile de slanina, deasupra se adauga bucatile de carne de pui sarate. Pasta de tomate se amesteca cu piper negru, suc de lamaie, mustar, apoi se toarna peste pui. Se acopera cu felii de slanina, se adauga apa si se fierbe pana carnea devine moale, apoi se prajeste.
Inainte de servire, se toarna deasupra smantana si se incalzeste. Se serveste cu orez cu ciuperci.
Alte retete culinare recomandate
Tocanita de pui
Sos tartar
Ciulama de ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii