Se curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala in mai multe ape reci. Se taie bucati si se caleste in ulei incins pana cand se a
Se curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala in mai multe ape reci. Se taie bucati si se caleste in ulei incins pana cand se aureste usor. Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se lasa pana cand se pregateste spanacul. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape dupa care se pune in apa care clocoteste si se lasa zece minute. Se scoate, se scurge si se taie marunt cu lama unui cutit ascutit. Se pune intr-o oala emailata, cu o lingura de unt, si se lasa sa scada bine. In uleiul ramas de la prajirea puiului se caleste ceapa tocata marunt, care se stinge cu o lingura de bulion si se ingroasa cu o lingurita de faina pe foc mic. In sosul obtinut, se adauga spanacul care se fierbe impreuna cu carnea si maruntaiele pregatite ca si carnea. Mancarea se sareaza dupa gust si se acreste cu felii de lamaie taiate subtire.
Mancarea se serveste calda si bine scazuta.
Alte retete culinare:
Piure de spanac
Spanac cu orez
Spanac cu carne de miel
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii