Se curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala in mai multe ape reci. Se taie bucati si se caleste in ulei incins pana cand se a
Se curata puiul, se goleste de intestine si de maruntaie si se spala in mai multe ape reci. Se taie bucati si se caleste in ulei incins pana cand se aureste usor. Se scot bucatile de carne pe o farfurie si se lasa pana cand se pregateste spanacul. Spanacul se curata si se spala in mai multe ape dupa care se pune in apa care clocoteste si se lasa zece minute. Se scoate, se scurge si se taie marunt cu lama unui cutit ascutit. Se pune intr-o oala emailata, cu o lingura de unt, si se lasa sa scada bine. In uleiul ramas de la prajirea puiului se caleste ceapa tocata marunt, care se stinge cu o lingura de bulion si se ingroasa cu o lingurita de faina pe foc mic. In sosul obtinut, se adauga spanacul care se fierbe impreuna cu carnea si maruntaiele pregatite ca si carnea. Mancarea se sareaza dupa gust si se acreste cu felii de lamaie taiate subtire.
Mancarea se serveste calda si bine scazuta.
Alte retete culinare:
Piure de spanac
Spanac cu orez
Spanac cu carne de miel

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii