Incalziti cuptorul al 180*C. Topiti untul si turnati-l in tava. Adaugati usturoiul. Asezati pieptul de pui in tava. Peste fiecare portie asezati 2 fel
Incalziti cuptorul al 180*C. Topiti untul si turnati-l in tava. Adaugati usturoiul.
Asezati pieptul de pui in tava. Peste fiecare portie asezati 2 felii de sunca si ciuperci. Presarati cu putin piper.
Turnati vinul si dati la cuptor ptr vreo 45 min, sau pina cind puiul este gata. Scoateti si presarati brinza rasa de-asupra si mai dati la cuptor ptr inca 5 min ca brinza sa se topeasca.
Scoateti carnea pe un platou iar zeama ramasa o puneti intr-o tigaie cu smintina lichida (eu am adaugat 1/2 lingurita amidon ) si fierbeti la foc mic pina sa ingroasa putin apoi,turnati peste carne si serviti cit e cald.
Pofta buna!
Reteta Pui cu sunca si ciuperci a fost propusa de blue jay pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de pui umplut cu ciuperci ,
Rulada din piept de pui,
Piept de pui la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii