Pui cu sunca si mozzarella

Este un preparat usor si foarte gustos.

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa
Pui cu sunca si mozzarella

Ingrediente

  • 2 jumătăţi piept de pui
  • 4 felii de mozzarella
  • 8 felii subţiri de mezel (şuncă, pastramă)
  • 1 dovlecel
  • 4 fire de usturoi verde (doar partea albă)
  • roşii cherry
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • condimente pentru pui
  • ulei
  • parmezan ras pentru servit

Mod de preparare

Se fac câteva tăieturi în bucăţile de piept.

Se ung uşor cu ulei, apoi se condimentează cu sare, piper, condimente speciale şi cimbru.

Se pune carnea la fript în tigaia grill pentru 2 minute pe fiecare parte.

Se scoate pe o farfurie, apoi se umplu tăieturile cu felii de mezel şi mozzarella.

Un vas mic de cuptor se tapetează cu hârtie de copt.

Se pun bucăţile de carne, apoi de jur împrejur se pun legumele unse cu ulei şi presărate cu sare şi piper.

Se dă vasul la cuptor la foc iute pentru 20 de minute.

Se serveşte cu parmezan ras deasupra.

Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc