Este un preparat usor si foarte gustos.
Se fac câteva tăieturi în bucăţile de piept.
Se ung uşor cu ulei, apoi se condimentează cu sare, piper, condimente speciale şi cimbru.
Se pune carnea la fript în tigaia grill pentru 2 minute pe fiecare parte.
Se scoate pe o farfurie, apoi se umplu tăieturile cu felii de mezel şi mozzarella.
Un vas mic de cuptor se tapetează cu hârtie de copt.
Se pun bucăţile de carne, apoi de jur împrejur se pun legumele unse cu ulei şi presărate cu sare şi piper.
Se dă vasul la cuptor la foc iute pentru 20 de minute.
Se serveşte cu parmezan ras deasupra.
Poftă bună!
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDesigur borsul de fasole in regiunea Moldovei se face cel mai des in sezonul rece, si desigur in perioada postului. Si...
Bors cu fasole moldovenesc, ca la mama acasa (de post)Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceste minitarte vi le recomand,au un gust deosebit
Tartelete cu branza si cimbru verdeIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii