Pieptul de pui se taie fisii subtiri. Ceapa se taie marunt si se prajeste in ulei. Se adauga jumatate din semintele de susan, ardeii taiati fisii subt
Pieptul de pui se taie fisii subtiri. Ceapa se taie marunt si se prajeste in ulei. Se adauga jumatate din semintele de susan, ardeii taiati fisii subtiri. Cind ceapa e sticloasa si ardeii s-au inmuiat, se adauga carnea de pui. Se frige pina ce carnea e facuta, apoi se adauga sosul de soia si citeva fire de ceapa verde tocate. Se stinge focul si se presara restul de seminte de susan.
Se serveste cu cartofi piure.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaTelina curatata se rade prin razatoarea mica, iar merele decojite se rad cu razatoarea mare, stropindu-se cu zeama de lamaie...
Telina cu maionezaPrajitura cu branza sau mere este delicioasa si preferata de familie. Ingredientele necesare sunt: faina, mere sau branza, oua.
Prajitura cu mere sau cu branzaO minunatie de gust, plus ca se face atat de usor. 🙂
Prajitura cu afine pentru copiiAm gasit reteta de sos vanatoresc intr-o revista, mi-a placut si m-am gandit sa o incerc si eu. Si chiftelutele de sfecla...
Chiftelute de sfecla cu sos vanatorescSe amesteca bine ingredientele si se lasa la foc zece minute
Sos de rosii picant"Retete de suflet" Minunate sunt aceste bucte umplute cu branza de vaci si stafide, bucte care iti merg la suflet...
Desert bucte cu branza si stafideIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii