Pieptul de pui se taie fisii subtiri. Ceapa se taie marunt si se prajeste in ulei. Se adauga jumatate din semintele de susan, ardeii taiati fisii subt
Pieptul de pui se taie fisii subtiri. Ceapa se taie marunt si se prajeste in ulei. Se adauga jumatate din semintele de susan, ardeii taiati fisii subtiri. Cind ceapa e sticloasa si ardeii s-au inmuiat, se adauga carnea de pui. Se frige pina ce carnea e facuta, apoi se adauga sosul de soia si citeva fire de ceapa verde tocate. Se stinge focul si se presara restul de seminte de susan.
Se serveste cu cartofi piure.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii