Pui cu susan

Se rumenesc semintele de susan 5-10 minute in cuptor la 160 grade, fara sa se arda. Se amesteca faina cu sarea, piperul si semintele si se asaza pe o

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri sos de soia
  • 100 g faina
  • 75 g seminte susan
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se rumenesc semintele de susan 5-10 minute in cuptor la 160 grade, fara sa se arda. Se amesteca faina cu sarea, piperul si semintele si se asaza pe o bucata de hartie de copt. Se da puiul prin sosul de soia si se preseaza pe hirtia cu faina si susan, pe ambele parti. Se asaza puiul intr-un singur strat intr-un vas si se toarna pe deasupra untul topit. Se coace 40 de minute la 180-200 de grade, turnandu-se la sfarsit din sosul din tava peste pui.
Se serveste cald sau rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci