Pui cu vin

Pentru a prepara aceasta reteta de pui cu vin sunt necesare urmatoarele ingrediente: vin, piept de pui, ceapa, usturoi, ardei iuti, patrunjel, marar, ulei, sare, piper.

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g piept de pui
  • 2 cepe
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 ardei iuti
  • 100 g vin alb
  • patrunjel
  • marar
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Ceapa se caleste in ulei. Carnea de pui se taie bucatele si se adauga peste ceapa. Se prajeste bine. Se adauga usturoiul si vinul. Cand vinul a scazut la jumatate, se adauga ardeii taiati, sare, piper. Se adauga marar si patrunjel. Se pune compozitia intr-o tava si se pune la cuptor pentru 15 minute.


Se serveste cu diferite garnituri.

Alte retete recomandate:

Pateu de pui cu miere

Ceapa umpluta cu piept de pui

Rulouri din piept de pui si sunca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc