Se taie puiul in bucati, se spala, se zvinta foarte bine si se frige in tigaie in amestecul de unt si ulei. Se adauga ceapa tocata si 2 catei de ustur
Se taie puiul in bucati, se spala, se zvinta foarte bine si se frige in tigaie in amestecul de unt si ulei. Se adauga ceapa tocata si 2 catei de usturoi. Cind carnea s-a aurit, se pun sarea, piperul si se adauga 200 ml de apa. Se lasa sa fiarba acoperit, pe foc mic, adaugind din timp in timp cita putina apa calda, pe masura ce aceasta se evapora. Cind carnea este gata, se scoate din sos, se adauga piureul de vinete, decongelat, se adauga sare, piper si zeama de lamiie dupa gust.
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii