Pentru pui cu vinete si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru pui cu vinete si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Vinetele se spala, se curata partial de coaja partial si se taie felii lungi cu grosime de 1cm. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Bucatile de pui se inabusa in 50 ml ulei si 50 ml apa. Cand sunt gata, se scot separat. in uleiul ramas se inabusa ceapa, se adauga faina dizolvata in apa rece, boia, pasta de tomate, cubul MAGGI, 500 ml apa fiarta, sare si se fierb cca 10 minute. Sosul obtinut se paseaza peste bucatile de pui. Vinetele felii se sareaza, se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, apoi se adauga peste carne si sos, laolalta cu usturoi, rosii si piper; se introduc la cuptor 10 minute.
Puiul cu vinete si legume se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii