Pentru pui cu vinete si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru pui cu vinete si legume carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Vinetele se spala, se curata partial de coaja partial si se taie felii lungi cu grosime de 1cm. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Bucatile de pui se inabusa in 50 ml ulei si 50 ml apa. Cand sunt gata, se scot separat. in uleiul ramas se inabusa ceapa, se adauga faina dizolvata in apa rece, boia, pasta de tomate, cubul MAGGI, 500 ml apa fiarta, sare si se fierb cca 10 minute. Sosul obtinut se paseaza peste bucatile de pui. Vinetele felii se sareaza, se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa, apoi se adauga peste carne si sos, laolalta cu usturoi, rosii si piper; se introduc la cuptor 10 minute.
Puiul cu vinete si legume se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantana O zama simplu de preparat, aproape ca se face singura. Principalul este sa ai ingrediente de calitate. Doar fasolea...
Zama de fasole verde cu afumatura proaspataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii