Pui fiert cu 3 feluri de sos

Se toarna apa intr-o cratita. Se adauga ghimbirul si se fierbe. Se adauga puiul si se la cca 10 minute de la fierbere, la foc mare si apoi 20 de minu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2
  • 5 litri de apa
  • 4 felii de radacina de ghimbir
  • 1 pui de 1kg ½
  • pentru sosuri:
  • 1 lingura de radacina de ghimbir taiata marunt
  • 1 lingura de ceapa verde taiata marunt
  • 1 lingura de ulei
  • 2 linguri de sare
  • 2 linguri de sos de soia
  • 1 lingura de sos de chili
  • 1 lingura de piper Fagan

Mod de preparare

Se toarna apa intr-o cratita. Se adauga ghimbirul si se fierbe. Se adauga puiul si se la cca 10 minute de la fierbere, la foc mare si apoi 20 de minute la foc mic. Cand s-a fiert se lasa sa se raceasca in zeama.

Se scurge si se taie bucatele cu tot cu piele si oase.

Pentru primul sos se amesteca intr-un bol ghimbirul cu ceapa cu ulei si un pic de sare.

Al doilea sos: se amesteca intr-un bol sosul de soia cu sosul de chili.

Al treilea sos: se amesteca intr-un bol sarea si piperul Fagan rupt bucatele (uscat).
Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci