Se dezoseaza carnea de pui, se indeparteaza pielea si se taie in bucatele. Se bat ouale si se adauga sare, boia iute si piper. Cascavalul se da prin r
Se dezoseaza carnea de pui, se indeparteaza pielea si se taie in bucatele. Se bat ouale si se adauga sare, boia iute si piper. Cascavalul se da prin razatoare si se adauga trei linguri de pesmet. Se dau bucatile de pui prin faina, oul batut si cascavalul amestecat cu pesmet si se atasa intr-o tava cu ulei. Se introduce tava la cuptor, la foc moderat, pana se patrunde carnea.
Intre timp, te pregateste sosul. Se amesteca pasta de tomate cu sosul de soia si zeama de lamaie. Se adauga zahar, boia iute, piper si rozmarinul tocat marunt. Se curata usturoiul, se piseaza si se adauga in sos.
Se serveste puiul fierbinte cu garnitura de cartofi natur si cu sosul picant.
Alte retete pui recomandate
Piept pui cu ciuperci
Tocanita de pui
Pulpe de pui la cuptor
Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...
Negresa simpla si rapidaO musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...
Musaca cu carne tocata si cartofiSe spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....
Marmelada de mere si pereAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiZacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se...
Zacusca cu vinete si morcovDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteMancarea preferata a baietilor mei :) Se face si rapid si ieftin!
Snitel de pui cu piure de legumeDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Comentarii